+358 407 662 077

©2019 by ES Harmonie.

Search
  • Outi Suominen

Halutuimmat tuotteemme

ES Harmonien myyntituotteet ja valmistajat on valittu huolella. Olemme kuunnelleet asiakkaidemme mielipiteitä sekä koulutusten kautta tutustuneet ja testanneet alan myyntituotteita. Nyt valitut valmistajat ansaitsevat esittelyn:


Gerard's

Gerard's kosmetiikkatuotteet ovat parabeenittomia.

Gerard's on Italialainen, ajatonta kauneutta tuottava sarja, jonka tavoite on aina ollut kehittää luonnon kanssa tasapainossa ja harmoniassa olevia hoitoaineita.

Ainutlaatuinen Gerard's kosmetiikkabrändi pitää huolta kauneudenhoidon ammattilaisten ja kuluttajien tyytyväisyydestä. Franciacortan turmeltumattomalla luontoalueella vuonna 1970 perustettu Gerard's on alusta asti toiminut kauneuden ja hyvinvoinnin puolesta. Yrityksen tavoite on aina ollut vastata sekä naisten että miesten kauneudenhoidon tarpeisiin.

Tuotteiden laatu perustuu luonnosta peräisin oleviin ainesosiin, joiden koostumus ja vaikutukset aikaansaavat näkyviä hoitotuloksia. Gerard'sin motto -Menneisyydestä ammentaen kohti tulevaisuuden kosmetiikkaa- pohjautuu lähes viidenkymmenenvuoden kokemukseen ja tuotekehitykseen, jota tehdään synergiassa luonnon kanssa.

Lähteet: www.suomengerards.fi

Lähteet: http://www.suomengerards.fi/

Karkelon sukka Oy

Karkelonsukka on perheyritys. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat Suomessa. Palvelualtis ja osaava henkilökunta valmistaa laadukkaat, merilevää ja sinkkiä sisältävät sukat:

Suojaavat ihoa ja merilevä antaa tulehdusta vähentävän vaikutuksen

Merilevä pehmentää kovettumia ja halkeamia

Sinkkikuitu hylkii bakteereja estäen sienten ja tulehduksien syntymistä

Vähemmän bakteereja, vähemmän hajua

Polyesteri siirtää kosteuden tehokkaasti iholta, mikä vähentää rakkojen ja hankaumien syntymistä

Sopii diabeetikoille, psoriaatikoille, turvonneille sekä hikoileville ja kuiville, halkeileville jaloille

Materiaalit:

Polyesteri 64%

Merilevää sisältävä kuitu 8%

Sinkkiä sisältävä kuitu 4%

Polyamidi/elastaani 24%

Sukat kestävät tärkeän 60 asteen konepesun.

Lähteet: www.karkelonsukka.fi


Iloiset varpaat

Iloiset varpaat -tuotemerkki on kotimainen ja laadukas yli 20 vuoden kokemuksella. Meidän ostetuimpia tuotteitamme ovat lampaanvilla, varpaiden ihon ja nivelpintojen suojaamiseen sekä hautumien ehkäisyyn ja hoitoon sekä SieniStop, joka sisältää Total Protect -tehoainetta. Tehoaine ei sisällä parabeenejä eikä terbinafiiniä.

Suosittua on ollut myös Superkantapää voide, joka on karheille, kuiville ja halkeileville jaloille ja erityisesti kantapäille tarkoitettu erikoisvoide. Jo kerran päivässä käytettynä se tuottaa tulosta muutamassa päivässä. Sopii myös diabeetikoille. Ureaa 25 %

Lähteet: www.iloisetvarpaat.fi


-Outi-

29. marras, 2017

6 views