+358 407 662 077

©2019 by ES Harmonie.

Search
  • Outi Suominen

Nimet kuvaavat tunnetta

Updated: Feb 5, 2019


17. huhti, 2018Gerard's kasvohoito tuotteet pohjautuvat pitkään perinteeseen ja innovatiiviseen tuotekehitykseen.

Italialainen Gerard's kosmetiikkabrändi takaa kauneudenhoidon ammattilaisten ja kuluttajien tyytyväisyyden, sillä tuotteiden laatu perustuu luonnosta peräisin oleviin ainesosiin, joiden koostumus ja vaikutukset aikaansaavat välittömiä hoitotuloksia.

Löydät Gerard's tuotteista aina juuri sinun ihollesi sopivan linja. Kasvojesi iho muuttuu iän myötä - kimmoisuus ja elastisuus- sekä oma rasvantuotanto vähenevät. Eri vuodenaikoina tarvitset erityyppistä hoitolinjaa, kuten talvella rasvaisempaa -taistelemaan kuivuutta vastaan ja keväällä ehkäisemään pigmenttimuutoksia. Lyhyt yhteenveto Gerard's hoitolinjoista ja senseissonista, jonka ne tuovat


1) Aquasense ~ Kosteuden tunne on kosteuttava ja suojaava hoitolinja. Näissä hoitoaineissa on kasviperäisiä ja merellisiä aktiiviaineita, jotka lisäävät solujen luontaista kykyä sitoa itseensä vettä. Se takaa ihon pitkäkestoisen kosteutuksen. Hemmottele ihoasi ja voit nautia sen pehmeydestä, raikkaudesta ja terveestä väristä.


2) Puresense ~  Puhtauden tunne on erinomainen apu rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Tuotteet puhdistavat, tasapainoittavat ja siloittavat ihoa. Ne  edesauttavat ihon uusiutumista, vähentävät suurentuneita ihohuokosia, näppylöitä ja mustapäitä ja ennaltaehkäisevät niitä. Ihon punoitus ja ärtyneisyys vähenevät. 


3) Re White ~ Vaaleus Hoitolinja tasoittamaan ihon väriä ja antamaan iholle uutta kirkkautta. Linjassa myös täsmähoitotuotteet pigmenttiläiskille. Vaalentavat tehokkaasti ja tasoittavat ihon väriä, uutta hehkua ihollesi. Ehkäisevät auringon ennenaikeisilta vanhentavilta vaikutuksilta.


4) Caviar ~ Luxusta iholle Tämä suurenmoinen hoitolinja on suunniteltu ikääntymisestä johtuvien ihon muutosten ennaltaehkäisemiseen ja hoitoon. Erityisesti ihon kimmoisuuden elastisuuden väheneminen. Caviar-hoitoaineiden vaikuttavuus perustuu tehokkaisiin biomimeettisiin aktiiviaineisiin, erityisesti harmaaseen kaviaariin, hyaluronihappoon ja merellisiin proteiineihin. Niiden yhteisvaikutus käynnistää ihokudoksessa ”solutehtaan”, joka parantaa ja uudistaa ihon luonnollisia toimintoja. Hoitolinjan päivä- ja yövoiteen säännöllinen käyttö uudistaa epidermistä ja saa ihon näyttämään kiinteältä ja nuorekkaalta.


5) Luminous Lift ~ Kirkkaus, Loisto, hehku Timantin, maailman arvokkaimman kiven ylellisyys kätkeytyy näihin helliviin hoitoaineisiin. Hoitolinja on suunniteltu elottomalle iholle ehkäisemään ja tasoittamaan juonteita, pintaryppyjä ja syviä ryppyjä. Hoitoaineet on valmistettu yhdistämällä kasviperäisiä polysakkarideja ja biomimeettisiä peptidejä. Yhdiste parantaa ihon kykyä heijastaa valoa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Voiteiden ja seerumin päivittäinen käyttö pehmittää ryppyjä, tekee ihosta säteilevän ja palauttaa ihon kimmoisuutta. Ihon yleisilme kirkastuu ja saa uutta hehkua.


6) Genactive ~ Geenitiede Hoitolinja hidastaa ihon ikääntymistä ja auttaa sen säilymistä pitkään nuorekkaana. Teho perustuu merellisiin aktiiviaineisiin, jotka suojaavat solukalvoja vapaiden radikaalien rappeuttavilta vaikutuksilta, johtuivatpa ne sisäisistä tekijöistä kuten hormonaalisesta epätasapainosta tai ulkoisista tekijöistä, esimerkiksi UVA-, UVB- ja infrapunasäteistä. Tuotteiden ihoystävälliset aktiiviaineet ennaltaehkäisevät ihokudoksen rapistumista, joka johtaa ihon ohenemiseen ja muihin väistämättömiin ikääntymisilmiöihin. Genactive-tuotteiden käyttö pehmittää juonteita ja ryppyjä, palauttaa ihon kimmoisuutta ja tekee ihon sileämmäksi.


7) Must have face ~ Korvaamattomuudet Hoitolinjassa ovat ihonhoidon ja kauneuden kannalta tärkeimmät perustuotteet. Niiden koostumus perustuu huolellisesti valikoituihin kasviperäisiin ja merellisiin uutteisiin, joilla on merkittäviä puhdistavia, kuorivia ja kiinteyttäviä ominaisuuksia. Hoitolinja on suunniteltu vastaamaan kaikkien ihotyyppien ja ikäkausien tarpeisiin. Linjan kasvokuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, jonka ansiosta voiteet imeytyvät paremmin. Hellävaraista naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Sen käyttö tuottaa välittömästi nähtävissä olevia hoitotuloksia ja tehostaa Gerard’sin täsmähoitoaineiden vaikutuksia. Tämän linjan tuotteilla on helppo lisätä muiden tuotteiden akviiaineiden imeytymistä.


8) GLA Atipica ~ Atooppiselle iholle Todellinen teholinja kuivalle, herkästi reagoivalle ja atooppiselle iholle. Monitehoista hoitoa. Kosteuttaa, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Erittäin hyvä couperose-iholle. Kosteuttaa syvältä, suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä, vähentää ärsytyksiä, punoitusta, hilseilyä ja kutinaa.


9) SOYSOY Stressaantuneen, ennenaikaisesti ikääntyneen ja elottoman ihon hoitoon kehitetty linja. Nämä hoitoaineet energisoivat ja kosteuttavat ihoa tavalla, joka parantaa ihosolujen kykyä puolustautua sekä ympäristön aiheuttamilta että sisäisiltä stressitekijöiltä. Ne sisältävät runsaasti sekä pieni- että suurimolekulaarista hyaluronihappoa, joka kulkeutuu syvimpiin ihokerroksiin, stimuloi ihokudokselle elintärkeiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja pehmittää iholle jo ilmestyneet rypyt. Ihosolujen kyky taistella vapaita happiradikaaleja vastaan paranee.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä UUTUUS!


10) Calmsense ~ Tyyneyden tunne Punaisuutta ehkäisevä, rauhoittava ja suojaava sarja herkälle iholle.Hoitolinja suojaa herkää, reagoivaa ja couperosa ihoa. Auttaa ihoa, suojaten sitä aggressiivisilta ulkoisilta tekijöiltä ja lievittää stressaavien tilanteiden aiheuttamia psykosomaattisia reaktioita, silminnähden vähentäen punaisuutta ja tasapainottaen ihon kosteutta. Calmsense rauhoittaa syvältä käsin, antaen välittömästi kiinteämmän ihon sekä raikkaan tasaisemman ihon värin. Kiitos sen luonnollisten raaka-aineiden, jotka ovat tarkasti valittuja niiden tehokkuuden ja siedettävyyden ansiosta. Calmsense auttaa suojaamaan herkkää ihoa, jopa äärimmäisissä olosuhteissa.


LÄHDE: http://www.suomengerards.fi/


Outi


4 views