+358 407 662 077

©2019 by ES Harmonie.

 Tarinamme

 ES harmonie ja kauneuspiste

ES harmoniella on juuret yhteen alueensa vanhimpaan kauneushoitolaan. ESH syntyi Rakkaudesta hyvinvointiin ja hemmotteluun. Halusimme luoda nautinnollisia ja yksilöllisiä hyvinvointipalveluita vastaamaan asiakkaiden tarpeita. 

Löysimme kuin kohtalosta Kauneuspisteen, siellä oli jo 30 vuoden ajan toteutettu intohimoamme: hyvinvointia hemmotellen asiakasta ammattitaitoisesti ja asiakkaan aikaa kunnioittaen. Juuri näitä arvoja halusimme asiakkaillemme tarjota. Lisäsimme myös uusia hoitokokonaisuuksia päivitimme laitteistoa.

Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja osaamisestamme.

Jatkuva kouluttautuminen ja työn arvostaminen ovat meille kunnia asia.

Virheetön ammattitaito ja asiakaspalvelu ovat päämärämme.

TUTKINNOT

Kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto opinnot alkaneet

Eat:n suorittaneella on monipuoliset kädentaidot ja erikoisosaamista erilaisista työ~ ja hoitomenetelmistä. Osaa palvella asiakasta yksilöllisesti ja korkeatasoisesti, erikoisosaamistaan laajasti hyödyntäen.

Jalkojenhoidon ammattitutkinto 2018

  Tutkinnon suorittaminen edellyttää riittävää alan työkokemusta sekä täydentäviä ja syventäviä opintoja. Koulutus takaa vankan tietämyksen alaraajojen anatomiasta ja fysiologiasta, jalkaongelmien ennaltaehkäisystä, asiakkaan omahoidon opetuksesta ja ohjaamisesta sekä eri asiakasryhmien jalkojenhoidosta.

Sky ~ Kosmetologi   2016

  Suomen Kosmetologiyhdistyksen jäsen on laillistettu, tutkinnon suorittanut, alan ammattilainen. Varmistathan että ihoasi hoitaa koulutettu ihonhoidon osaaja.

Sis.Kir. Sairaanhoitaja   1997

Kokemusta alalta laaja-alaisesti yli 20 vuotta. 

Kotitaloustyöntekijän ammattitutkinto 1988

Ravitsemus, hygienia ja mikrobiologia painopisteinä.

JATKUVA KOULUTTAUTUMINEN

Jalkahoitopäivät 2019

Paneuduimme perusongelmiin, ihotauteihin, reumaatikon jalkahoitoon ja nilkkaongelmiin.

Gerards 4pv Italia   2018

Calmsense uutuus-sarja, joka on suunnattu erityisesti skandinaaviselle iholle.

Gold infusion hoito, jonka ydin on erittäin ravitseva ja uudistava Gold mask sisältäen lehtikultaa.

Face gym kasvoja kohottava erikoishieronta.

Raaka-aineet, vaikutukset ja toiminta.

Työpaikkaohjaaja 2018

Työpaikkaohjaajan koulutus 2pv

Gerards tuotteet   2017

kurssilla käydään läpi sarjan kaikki tuotteet sekä kasvo- ja vartalohoidon tuotteiden raaka-aineet ja niiden käyttö. Sarjan laajuus ja tuotteiden tehokkuus tulevat tutuksi.

Mikroneulaus  2016

Mikroneulaus on kosmetologinen erikoishoito; collagen induction therapy,  Menetelmä stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Suosimme CliniCare tuoteperheen tuotteista koska niissä ovat parhaat farmaseuttiset teho- ja aktiiviaineet.

Etsimme jatkuvasti uutta tietotaitoa ja haluamme kehittää alaa omalta osaltamme. Opiskelijoiden ohjaus on osa tätä toimintaa. Toiminnalla tuetaan opiskelijoiden osaamisen kehittymistä ja heitä otetaan vastaan sekä alueen että koko Suomen oppilaitoksista.  

Rakkaus alaan ja asiakaspalveluun näkyy omistautumisella työhömme ja asiakkaan hetkeen. 

Haluamme aina luoda teille kokonaisvaltaiset ja yksilölliset palvelut 

Käytämme kaikissa hoidoissamme vain luotettavinta ammattikosmetiikkaa. 

Gerard's on Italialainen, innovatiivinen kosmetiikkasarja, jonka historia ja tuotekehitys pohjautuu pitkään perinteeseen. 

Italiassa, Franciacortan turmeltumattomalla luontoalueella vuonna 1970 perustettu Gerard's on alusta asti toiminut kauneuden ja hyvinvoinnin puolesta. Gerard´s brändi on tunnettu kaikkialla maailmassa. Sarja tunnetaan korkealaatuisena kosmetiikkasarjana, joka tarjoaa tasapainoa ja harmoniaa koko keholle. Tuotteissa ja hoidoissa kuunnellaan kokonaisuutta.
Luonto on kauneuden lähde ja luonnosta saadaan laadukkaita raaka-aineita ihonhoitoon. Gerard´s käyttää ainoastaan korkealaatuisia kasviuutteita, mineraaleja ja lähdevettä kehittäessään tuotteita ja tuotelinjoja. Kun nämä raaka-aineet yhdistetään moderniin teknologiaan saadaan aikaan tehokkaita, tuloksia antavia tuotteita.
 

Menneisyydestä ammentaen, kohti tulevaisuuden kosmetiikkaa.

~Gerard's~

Halumme kehittää palveluita ja toimintaa näkyy paneutumisella asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointii pienellä ripauksella luksusta. Tervetuloa nauttimaan, suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva ja tarpeitasi vastaava palvelu.

Tervetuloa, olemme paikalla ma~su sopimuksen mukaan

040 7662 077

esharmonie3@gmail.com

Itäinen Pitkäkatu 3a A1

20520 Turku